4 apr. 2012

let's do it like they do it on the discovery channel

Tjenixen på er alla fina! :) Tänkte börja inlägget med att tacka alla super fina läsare! Ni är helt underbara!

Vilket underbart väder det har varit idag! Var ute med syster i solen och bara njöt! det ska ju trots allt snöa på Fredag har jag hört! illa! Varför kan det inte bara bli 20° med en gång! ? ska utomlands inom en snar framtid så slipper detta bajs vädret!

Tänkte ta upp det fina ämnet, Facebook! har blivit beroende av skiten så ska försöka bli av det beroendet! Ska skriva avtal med mig själv att jag bara få inne 2 gånger per dag! :) kommer bli fett svårt, men jag SKA klara det! :) game on! :)

har man tråkigt så har man! 


8 kommentarer:

 1. Hejsan !

  grymt fin blogg du har :)
  Kolla gärna min !

  SvaraRadera
 2. svar: NEJ, JAG VÅGAR INTE STÅ EMOT :(
  lycka till med facebook :D

  SvaraRadera
 3. sv: åh tack! det är egentligen inte alls svårt, om jag ska vara ärlig så var detta rätt simpelt. Det var ett tag jag satt och pillade med naglarna hela tiden så jag liksom lärde mig väldigt mycket då, plus att jag har en vit depend med nail-art pensel, dvs en smal pensel som jag bara enkelt drog ett streck med! :)

  SvaraRadera
 4. Jag är glad att vi slipper snön här i Oslo! :P So far so good ;)

  SvaraRadera
 5. hej :)
  förlåt om du inte vill ha reklam men jag ville bara tipsa om att du kan bli dagens blogg på min blogg, här:

  http://twentyfourlina.blogg.se/2012/april/bli-dagens-blogg.html#comment

  Glad påsk! /lina

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag är en 12-årig tjej som älskar innebandy & fotografering. På min blogg kan du läsa om min vardag blandat med bilder jag tagit med min NikonD3100. Jag vill att just DU ska läsa min blogg och det är därför jag kommenterar detta. Jag ber om ursäkt om du inte gillar denna kommentar, men du har en väldigt fin blogg! :) <3
  Just nu har en tävling på min blogg, dagens blogg. Länk kommer här: http://hhannaag.blogg.se/2012/april/dagens-blogg-3.html
  Ha en fortsatt trevlig dag! :D <3

  SvaraRadera
 7. Sv: Åhh tack så jätte mycket, kram!

  SvaraRadera
 8. Haha jag är inte inne så ofta på fb, eller ja, loggar inte in. Jag är ständigt inloggad. antingen på mobilen eller på datorn som står på i bakgrunden !

  SvaraRadera