6 apr. 2012

Ingen diplomatisk rubrik denna gången, HEJ! :D

Goddagens! fysatan vad fort denna veckan har gått! inte bra, snart är man tillbaka i skolan igen! Blääh! Menmen, livet måste genomföras även fast det är jobbigt i bland! eller hur?!

Var på bio i går, vet inte om jag skrev det? Men iallafall, jag hade bokat biljetter i Tisdags och var super stolt över att jag klarade göra det utan att det blev några problem! trodde jag, jaa.. Men visade sig att jag hade bokat en för lite, oooch, det kommer mer mina vänner! Jag hade lyckats skriva in fel nummer så hon vägrade ge biljetterna! kärrring! var tvungen att öppna min mail för att bevisa det! ååh! somliga människor!
Men filmen var åtminstone bra, American Pie, så om det är någon som funderar över att se det, så go for it! :)


fett konstig bild! ni får ursäkta! 


10 kommentarer:

 1. Hej! Förlåt för sent svar, har haft fullt upp plus att jag har varit och fortfarande är sjuk men nu är jag tillbaka i bloggen - kommer att updatera den oftigare än vad jag har gjort. Hoppas allt är bra med dig, och hur har din påsk varit / hittills.?

  Kram!
  Emma - emmaeriica.webblogg.se
  Ps. är du intresserad av ett mobilsmycke eller nyckelring - gjord för hand? Läs mera under "Emma's Jewelry". Har du frågor eller så, kontakta gärna mig.
  (Emma's Jewelry är mitt "företag")

  Förlåt för en rörig kommentar.

  SvaraRadera
 2. hej , du får gärna hjälpa mig !

  direktlänk: http://ameliamikaela.blogg.se/2012/april/forsoka-sla-besoksrekord.html#comment

  SvaraRadera
 3. Var gärna med i Veckans blogg :D Bara en enkel kommentar krävs, sen visas din blogg för cirka 70 läsare! :D
  http://livas.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.html

  SvaraRadera
 4. Nu är vinnarna av veckans bloggar uppe! Så kika in och se ifall det vart du. Om inte, då är det bara att vara med igen! :)
  Kram på dig. ♥

  SvaraRadera
 5. Super fin blogg ;-)
  Hej jag heter Johanna och är 13 år. I min blogg skriver jag om min vardag,mitt liv och så massor av foton såklart. Älskar att fotografera och designa! Jag skulle bli glad om just DU ville läsa min blogg <3 Jag hoppas att du inte tycker denna kommentaren är jobbig eller något sådant.. Såfall ber jag så hemskt mycket om ursäkt :-) Just nu har jag två tävlingar på min blogg som du gärna får vara med i, en dagens blogg där vinnaren vinner en länkning och en tävling där du kan vinna en bloggdesign gjord av mig. Bloggdesignen gör jag precis så som du vill ha den(Om jag kan förstås), dina bilder och allt! Här kommer länkar till bloggen så du hittar lättare;
  Bloggdesign: http://johannasfotoo.blogg.se/2012/april/vinn-en-header-och-design.html
  Dagens blogg: http://johannasfotoo.blogg.se/2012/april/vinnaren-av-dagens-blogg.html
  Kramar Johanna :-)

  SvaraRadera
 6. skön blogg :) !

  jag la upp en tävling på min blogg imorse, du kan vinna en valfri vara från uffessakerochting.se :D Jättenkelt att vara med :)

  SvaraRadera
 7. Hejsan, just nu har jag två tävlingar igång där du kan vinna valfria varor för 300kr och ett valfritt kalaspaket :) gå in och kolla :) tar endast några sekunder att delta!
  Valfria varor 300kr: http://sophiecoper.se/2012/march/tavling-vinn-presentkort.html#comment
  Kalaspaket: http://sophiecoper.se/2012/april/tavling-vin-ett-valfritt-kalaspaket.html#comment

  SvaraRadera
 8. Snygg blogg! Vad tycker du om min?

  kram!

  SvaraRadera