3 juli 2012

dom säger att man blir vad man äter- then i'll eat you :3

goddagens allesammans! :) Fysatan vad trött jag är! medan alla har sommarlov är jag ensam arbetare, nej inte riktigt men ibland känns det lite så! haha! Bara den här veckan kvar sedan har jag officiellt sommarlov! kommer sakna alla barnen dock men vem vet kanske ses senare i framtiden! :)

Jag har blivit så utseendeifxerad, inte på andra såklart, men på mig själv! Sitter på youtube och söker på massa nya ideer och grejer, senaste jag sökte på var hur man får bort kärlekshandtag och dubbelhaka! Har fått super bra tips så ska bara försöka få in det i vardagen också! haha! Jag skrev också i förra inlägget om ricinolja som jag har inskaffat nu! Gjorde det faktiskt för första gången igår! Kan säga att jag bara hällde på! jäklar vad mycket det gick åt! oups! ;o Får hoppas på ett super bra resultat!

Hade en liten länk-tävling i förra inlägget och tänkte utse vinnaren i den tävlingen, för de som inte vet skulle man berätta sin klantigastehistoria, och vinnaren blev : MATILDA

SÅ HÄR LÖD HENNES HISTORIA!

"Det var en söndag och jag skulle parkera bilen ganska centralt i stan. Var noga med att betala p-avgift så att jag inte ska få böter. Dyrt blev det för jag skulle stå i några timmar så fick pröjsa ca 90 spänn. Men som sagt, det var det ju värt i jämförelse med en p-bot. Gjorde det jag skulle på stan, men när jag sedan kom ut till bilen hade jag lik förbannat en p-bot på rutan. "Vad i h-vete?!" tänkte jag och läste på lappen. Jojomensan, 800 spänn i böter för att jag stod för nära korsningen... Det är snyggt att få böter trots att man betalat en saftig p-avgift. Dessutom insåg jag senare att jag inte hade behövt betala någon p-avgift. Det var ju söndag och således gratis parkering... Höjden av både oflyt och klantighet!!"
HAHAH! Ibland samarbetar verkligen världen med en! haha! 


Grattis Matilda!


En del av Matildas blogg, go check it out!blev en hel del text denna gången, lev med det.

4 kommentarer:

 1. Sv: Åh tack :) Haha kul att den jäkliga dagen kunde föra nåt gott med sig :P

  SvaraRadera
 2. Hej =)Skulle du vilja göra bloglovin byte ? =) jag är tar INTE bort , tycker själv inte om när folk gör det :/

  SvaraRadera
 3. Var gärna med och tävla om ett valfritt mobilskal till valfri mobiltelefon på bloggen! kram :)

  http://tiepnajjs.com/2012/july/tavling-vinn-valfritt-skal.html#comment

  SvaraRadera
 4. Jag lottar ut ett IPhone skal på min blogg, det enda du behöver göra är att kommentera att du är med och tävlar! :) Kram

  SvaraRadera