28 juni 2012

Stipendium, ricinolja och en ny mobil!

Hej på er allesammans! ;d Idag har blivit ett hetsig dag, har varit överallt känns det som! Nu ska ni få höra! Jag var först och sätte in mitt stipendium som jag fick innan skolavslutningen, scoooore! Rätt gött ändå, däremot så är det för en rätt töntig sak, I will not tell though!

Sedan gick jag in på apoteket och beställde ricinolja får hoppas att det funkar, är lagom trött på mitt halv långa hår nu! HAR NÅGRA AV ER PROVAT RICINOLJA? FUNKAR DET? Känns bara lite halv konstigt att använda olja som ska till förstoppning, hur fasen kommer man på att det är bra för håret?!

Efter det åkte vi och hämtade ut min nya mobil, historien om min gamla är en aning lustig, "jag skulle ut och hämta posten, och så tappade jag mobilen i en vattenpöl och samma kväll så körde in Papput över den med bilen, kan doooock säga att den funkade, iallafall halva skärmen! " haha! ibland lyckas man!
Blev en lika dan, så det blev jag glad över!! :D

Tänkte ha en liten tävling, den med mest otur/klantighet vinner en länk, så skriv i kommentarfältet om en liten händelse som har hänt dig! Vinnaren utses nästa vecka! :D 


Detta resultatet skulle inte sitta helt fel, ser dock rätt slitigt ut på de flesta bilder! :/

fin skärm? 

yaaaaay, ny mobil! :D 


Lite andra bilder som jag tagit under det senaste året! 
12 kommentarer:

 1. Jag har provat ricinoljan! Den funkade inte på mig :( Mitt hår blev tjockare men inte längre tyvärr :

  SvaraRadera
 2. sv: Jaha, men det är väldigt olika för alla! För vissa hände ingenting, för vissa blev det längre :) Så du måste nog testa och se hur det blir för dig!

  SvaraRadera
 3. sv: Märkte inte så stor skillnad på det. Tyckte kvalitéen var samma som innan :)

  SvaraRadera
 4. sv: Jag använder mig av löshår faktiskt haha! För jag tycker det är så kort :( Men på bilderna på inlägget du har kommenterat har jag inget löshår :)

  SvaraRadera
 5. Haha min klantigaste den senaste tiden var för ett par veckor sen, jag var lite halvstressad till en föreläsning så tänkte att jag tar ut pengar vid torget så kan jag handla något att äta till frukost på universitetet istället, dock GLÖMDE jag pengarna i automaten och sprang vidare till spårvagnen!!!

  SvaraRadera
 6. Det var en söndag och jag skulle parkera bilen ganska centralt i stan. Var noga med att betala p-avgift så att jag inte ska få böter. Dyrt blev det för jag skulle stå i några timmar så fick pröjsa ca 90 spänn. Men som sagt, det var det ju värt i jämförelse med en p-bot. Gjorde det jag skulle på stan, men när jag sedan kom ut till bilen hade jag lik förbannat en p-bot på rutan. "Vad i h-vete?!" tänkte jag och läste på lappen. Jojomensan, 800 spänn i böter för att jag stod för nära korsningen...
  Det är snyggt att få böter trots att man betalat en saftig p-avgift. Dessutom insåg jag senare att jag inte hade behövt betala någon p-avgift. Det var ju söndag och således gratis parkering... Höjden av både oflyt och klantighet!!

  SvaraRadera
 7. Fin blogg du har :)
  Hoppas du får en bra dag! Kram♥

  SvaraRadera
 8. Sv: Haha jaa, så himla typiskt! Men det var bara 100kr så inte hela världen ^^

  SvaraRadera
 9. Hej! Lust att göra ett bloglovinbyte? :)

  SvaraRadera
 10. Både jag & två vänner har använt ricinolja i några månader & alla märkte resultat i längre hår ganska snabbt. :) Visst växer det inte super mycket snabbare eller 5 cm mer, men man märkte klart skillnad. :)

  SvaraRadera
 11. Hej! :) Min kusin har provat det där med ricinolja, och kanske pga. otur, så har hon börjat tappa hår i hårbotten. Små tussar i taget har lossnat - självklart, beror det med stor sannolikhet även på att hon rätt ofta bleker håret. Har även hört av andra att det är väldigt kladdigt och svårt att få ut ur håret. Men nu har jag ju som sagt inte testat det själv :)

  Jag har långt hår, ungefär till nedersta revbenen. Det enda jag har gjort är att jag vårdat det väl. Några snabba tips:

  - Sov med håret i fläta eller hästsvans så det inte gnuggas mot kudden. Men använd en gummisnodd utan "metallstång" på, för den sliter.
  - Tvätta inte håret allt för ofta.
  - Fixa inte håret om du inte ska göra något speciellt. (Platta/locka osv) För det sliter. När du gör det så använd värmeskyddande spray.
  - Låt helst håret självtorka efter dusch, men om du måste blåsa det, blås det med kalluft.
  - Borsta aldrig håret när det är blött. Och gnugga inte håret med handduk efter tvätt, linda hellre in det i handduken till en turban och låt det vara.

  /Mitt foto har gått vidare till final i en fototävling. Om du känner att du har tid, så får du jättegärna kika på min blogg för att se hur du ska rösta! :)/

  SvaraRadera