13 mars 2012

It's only love !

hej på er ! Har haft en liten spelning i skolan idag, eller ah, två! Men det var så sjukt segt, stel publik är det värsta som finns! Man förväntar sig verkligen mer hos 2&3 som själva vet hur det är att stå på en scen när inga är igång! MEN, nu ska vi inte fokusera på det!

Nu sitter jag och skriver lite på min svenska uppsatts som jag har tills fredag, tror jag iallafall, skriver om abort så det är hyfsat lätt! Har rätt mycket läxor och prov denna veckan så gäller verkligen att plugga på! Bara att  börja!

Sååå här fint spelade vi idag !


4 kommentarer:

 1. TACK CAROLIN! /Anonym

  SvaraRadera
 2. Hejsan! :)
  Om du har en stund över så får du jättegärna besöka Mewana.se som säljer smycken och iPhoneskal till helt fantastiska priser!
  Och just nu bjuder vi på frakten fram till April.
  Ange kod: MARS19

  Välkommen in! - www.mewana.se

  SvaraRadera
 3. sv: Ja eller hur! Nu blir jag inte direkt irriterad över just det, utan mer om hur människan skriver (antar att det är någon som jag känner eller har känt), som att det är JÄTTEHELT FEL att man hoppat av gymnasiet när man kan utbilda sig senare i livet ändå. Och att det är fel att man som arbetssökande bara umgås med sin pojkvän och tränar för det mesta!

  Aa nä jag bryr mig inte så mycket, för det människan skrev stämde verkligen inte som denne trodde, det är lite roligt ändå... Hur folk kan få för sig så mycket som inte stämmer. :p

  Tack för att du är så snäll!! KRAM

  SvaraRadera
 4. Ni var jätte duktiga!! Verkligen!

  SvaraRadera