6 mars 2012

ett sånt där inlägg man skriver i irritation ! :D

hatar verkligen när ingenting blir som man vill, allt jag ville var att se mitt älskade program Pretty Little Liar, tror ni jag får det?- neej!
Har letat i 4 timmar efter en fungerade länk men ingen funkar! Jag som lovade mig själv att plugga gemu, har nämligen prov i morgon, men nu har jag ju inte tid måste sova också!

Och som toppen på det isberget ser mitt rum ut som någon hällt ut alla kläder ifrån min garderob, AAAh juste det var ju jag! Måste verkligen lära mig att inte vara så lat! Hur svårt kan det vara att hänga ett plag på en galge?

bläää vad jag klagar! förlååt ska sluta genast! Ska försöka se programmet nu, och hänga in kläderna!  ha det bäääst! :D 


Precis som det ska vara ?  HAHAHA! var tvungen att dela med mig av vilken extremt fin bild jag fick när min data bestämde sig för att hänga sig! 

9 kommentarer:

 1. http://series-cravings.info/watch-pretty-little-liars-online

  SvaraRadera
 2. Hej! jag har en frågestund på min blogg, du skulle inte vilja skriva några frågor? Jag länkar självklart dem som har skrivit frågorna om ni kommenterar med era bloggar, Jag har även runt 600 UNIKA besökare om dagen så skulle bli en knuff på din blogg! :) tack i förhand isåfall!

  http://yoyossecret.blogg.se/2012/march/fragestund.html

  SvaraRadera
 3. Sv: Ingen aning om detta är rätt blogg att kommentera men, skitsamma! <:
  Du borde våga prova poledancing ändå! Det är sååååååå värt all smärta, I promise. Det är så befriande, underbart, och man blir så sjukt tränad av det. Och nej, allting med poledancingen är helt sagolikt. Du kommer inte bli besviken! <3

  SvaraRadera
 4. svar: haha, du tror det eller?^^
  för du var väl inte seriös..? man ser väl att dom har trillat..?

  SvaraRadera
 5. Sv: Alltså, sure, det har ju en stämpel på sig. Men den försvinner så fort man visar en video på vad poledancing verkligen är. Det finns ju minst två olika. Det sexiga, strippaktiga så att säga, och det grasiösa, akrobatiska, cirkusdansen. Det är två helt olika saker, fast.. Samma! Och jag älskar båda delarna! <3

  Du borde veerkligen prova det iaf! Kan starkt rekommendera det på alla sätt och vis. Helt sjukt bra träning, det är jätteroligt och hela livet blir anorlunda. Pepp och helt fantastiskt. <3

  SvaraRadera
 6. svar: hahah! :D ellerhur!!!

  SvaraRadera